Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Resultat och analysprogram


 Livelox

Svenska orienteringsförbundet tjänst för visualisering av hur löpare har förflyttat sig på kartan på träning och tävling. Lanserades inför O-ringen 2015 och har blivit standard på alla tävlingar. Man använder en GPS mottagare när man tränar eller tävlar. GPX filen från sin GPS mottagare laddas direkt upp till en Livelox aktivitet som kan vara en träning eller en tävling. Därefter kan man följa alla löpare på kartan och analysera vägväl samt tider på ett mycket effektiv sätt. Enormt värdfullt för att analysera och förbättra sin orientering. 

QuickRoute

För er som springer eller cyklar med GPS och har tillgång till karta över området ni tränar eller tävlar i kan QuickRoute vara ett kul program. Man laddar in sin karta (som kan vara en vanlig bild tagen med t.ex mobilen) tillsammans med GPX filen från sin GPS mottagre. I programmet ser man då hur man har rört sig och vilken hastighet man har haft.

  • Quickroute kan laddas ner gratis här

Man kan också ladda upp sin karta med GPS spår direkt från Quickroute till kartarkivet som är tillgängligt för OK Tyr medlemmar. Kartarkivet hittar man här

WinSplits

WinSplits är ett program som används för att presentera result på tävlingar. När man öppnar en tävling i Eventor och tittar på placering, löptider m.m så är det WinSplits Online som används. Man kan också köpa och installera WinSplits Pro på sin lokala dator och därigenom få tillgång till mycket mer analysfunktioner. Då kan man filtrera ut löpare och enskillda sträckor och göra djupare analyser. 

Uppdaterad: 19 NOV 2016 10:25 Skribent: Mattias Persson

hem

orientering


bokningtyrstugan

miniatyrerna-95px

Stöd OK Tyr Ungdom -handla på Ullmax via länken här nedan

ullmax

trimtex  

 Certifierad Trygg föreing 2023-2025

Friska Karlstad

Motionsorientering i Karlstad

Postadress:
OK Tyr
Tyrstugevägen 5
65465 Karlstad

Besöksadress:
Tyrstugan, Tyrstugevägen
65465 Karlstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info