Hoppa till sidans innehåll

Jukola - dags för anmälan!

20 JAN 2015 22:03
Nu börjar det dra ihop sig för anmälan till Jukola. Senast söndag den 25 januari vill vi ha din anmälan! Passa på och häng med på en fantastisk klubbresa.
  • Skapad: 20 JAN 2015 22:03

Nu är det dags att ta beslut om du vill följa med till Jukola. Lagen ska anmälas innan den 4 februari. Vi behöver därför din anmälan senast söndag den 25 februari. Kostnad för resan beräknas hamna på mellan 1500 - 1800 kr.

 

Såhär kommer den gemensamma resan se ut:

Avresa fredagen den 12 juni vid lunchtid, hemkomst måndag 15 juni någon gång innan lunch. Det betyder att de som har möjlighet och lust att jobba halvdagar kan göra det.

Vi åker med buss från Karlstad till båthamnen i Stockholm, sedan nattbåt till Åbo och buss därifrån till tävlingen. Samma sätt tillbaka på söndag kväll.

Detta innebär en övernattning ute på tävlingsplatsen. Vi bokar upp militärtält att sova i men planerar ju även för att vara uppe och heja på våra herrlag.

Lite om stafetten:

Damernas stafett avgörs på lördag eftermiddag den 16 juni. Den är fördelad på 4 etapper som varierar mellan 6 och 8.9 km. Herrarna startar sent lördag kväll och springer genom natten. Herrarna avverkar 7 etapper som varierar mellan 8 och 15.7 km. Det kanske låter långt men en hel del snitsling ingår i banlängderna och man är aldrig ensam i skogen. 

 

Alla som vill vara med, elit som motionär, meddelar detta genom att anmäla sig via mail till This is a mailto link senast söndag 25 januari.

Hoppas att du hänger med på resan!


Skribent: Tone Hollowell
E-post: This is a mailto link

hem

orientering


bokningtyrstugan

miniatyrerna-95px

Stöd OK Tyr Ungdom -handla på Ullmax via länken här nedan

ullmax

trimtex  

 Certifierad Trygg föreing 2023-2025

Friska Karlstad

Motionsorientering i Karlstad

Postadress:
OK Tyr
Tyrstugevägen 5
65465 Karlstad

Besöksadress:
Tyrstugan, Tyrstugevägen
65465 Karlstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info