Hoppa till sidans innehåll

Tyrpremiär för dagledig på Sörmon

19 JAN 2021 16:17
På tisdagen var det premiär för OK Tyrs träning för daglediga på Norra Sörmon. Ikväll återanvänds träningen under Träna med Tyr och för den som vill går det att springa banorna när som helst fram till söndag som veckans bana.
  • Uppdaterad: 19 JAN 2021 16:17

Konceptet träning för daglediga har används av Kristinehamns OK under flera år. Nu har OK Tyr också börjat med denna träningsform. Premiär var det på tisdagsförmiddagen på norra Sörmon. Runt 25 deltagare frestade strapatserna i nysnön. Många deltagare kom från Kristinehamns OK. IOF:s kansli i Karlstad deltog med tre deltidspermitterade. 
Om fyra veckor arrangeras det en ny träning för daglediga i Karlstad, då på I2-området. Kristinehamns OK har en dagledigträning redan på torsdag i Ölme.
De finns tre banor att testa på norra Sörmon. Kontrollerna är utmärkta med små reflexskrämar vilket gör att träningen också med fördel kan springas i mörker.
Banor för egenutskrift finns under arrangemanget på Eventor. Där kan du också via länk se hur deltagarna tagit sig fram i skogen genom programmet Livelox. Det missades en hel del.
De som deltar i kvällens Träna med Tyr får chans att missa mindre...

Träning för daglediga i Eventor

Skribent: Olov Öström
Epost: This is a mailto link

hem

orientering


bokningtyrstugan

miniatyrerna-95px

Stöd OK Tyr Ungdom -handla på Ullmax via länken här nedan

ullmax

trimtex  

 

Friska Karlstad

Motionsorientering i Karlstad

Postadress:
OK Tyr
Tyrstugevägen 5
65465 Karlstad

Besöksadress:
Tyrstugan, Tyrstugevägen
65465 Karlstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info