Hoppa till sidans innehåll

Åtta Tyrlag till 10-Mila!

05 FEB 2020 21:42
Helgen 2-3 maj avgörs årets 10-Mila i Kungsängen nordväst om Stockholm. Intresset bland Tyrare är större än på flera år och vi har anmält hela åtta lag - tre ungdomslag, tre damlag och två herrlag!
  • Skapad: 05 FEB 2020 21:42

När första anmälningsstoppet gick ut 3 februari var det 24 herrar och 21 damer som fyllt i intresseanmälan och är intresserade att springa. Utifrån det har vi anmält tre damlag och två herrlag. Ungdomarna har anmält 3 lag så här långt.

Det känns väldigt roligt att intresset är stort och att det är en bra blandning i åldrar bland de som vill springa. Här finns allt från ungdomar till "gubbar och tanter". Mest glädjande dock är att den största andelen är juniorer och seniorer, varav några som kanske inte syns i Karlstad så ofta, men som är fostrade i Tyr och som nu vill springa ihop med sina gamla kompisar igen!

Om du också vill springs, men inte anmält intresse så går det fortfarande bra att göra det. Du gör det genom att klicka in dig på den här länken!

Vi kommer behöva folk till vårt serviceteam kring löparna under tävlingsdygnen. Om du vill uppleva en 10-Mila natt tillsammans i det teamet kan du fylla i det i samma formulär.

Det är bra drag på träningarna och vi kommer försöka hålla grytan kokande fram till att det är dags, så håll utkikt här och träna på!!

Skribent: Tränningskommittén
Epost: This is a mailto link

hem

orientering


bokningtyrstugan

miniatyrerna-95px

Stöd OK Tyr Ungdom -handla på Ullmax via länken här nedan

ullmax

trimtex  

Postadress:
OK Tyr
Tyrstugevägen 5
65465 Karlstad

Besöksadress:
Tyrstugan, Tyrstugevägen
65465 Karlstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info