Utvecklingskväll

21 AUG 2017 22:33
Vill du vara med och påverka OK Tyrs framtid och strategiska plan för kommande åren ? Den 5 oktober är alla intresserade medlemmar välkomna till Idrottenshus kl 18.
  • Uppdaterad: 08 OKT 2017 22:33

Klubbens stategiska plan är vår egna orienteringskarta för att leda och utveckla klubben. Planen arbetar vi medlemmar fram tillsamans för att få en klubb som vi alla är en del av. Dagens strategiska plan arbetade vi fram under 2013 och det är nu dags att se över den.

Den 5 oktober har vi en utvecklingskväll där vi medlemmar tillsammans med SISU idrottsutbildarna genomför en workshop/grupparbete för att påbörja arbetet med att ta fram en strategisk plan för kommande 5 år. Målet är att planen är klar för beslut på klubbens årsmöte i mars 2018.

Varmt välkomna till idrottenshus den 5 oktober kl 18.00, det kommer att bjudas på kvällsfika.