Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Medlemsavgift 2020

02 JAN 2020 16:10
Dags att betala medlemsavgiften!
  • Uppdaterad: 02 JAN 2020 16:10

Nytt år innebär att medlemsavgiften ska förnyas.  Höstmötet beslutade om förändrade medlemsavgifter för 2020.  Även i år kommer att debitera ut medlemsavgifterna via Idrottonline där ni kan välja att betala med kort, Swish eller direktbetala via er bank.

Aviseringen kommer i form av E-post. Du kan själv logga in på Idrottonline för att betala. För 2020 års medlemmar skickades avgiften ut 2 januari 2020.

OBS Betala via dator och använd webbläsarna Chrome, Firefox eller Edge. Safari och Internet Explorer fungerar inte. 

Viktigt att tänka på:

  • Din epostadress på Idrottonline måste vara korrekt. Har du inte fått någon avisering? Logga in och kontrollera din profil.
  • Om du tillhör en familj och vill ha möjlighet att betala för flera familjemedlemmar eller om ni är berättigade till familjerabatt så måste familjen finnas definierad i Idrottonline. Då kommer medlemsavgiften automatiskt bli rabatterad. Om du inte fått familjeavgift så skicka ett mail till This is a mailto link. Meddela Gunilla namnen på familjemedlemmarna. Avvakta med betalningen till dess att uppgifterna är korrigerade. 
  • Betala så snart som möjligt men före februari månads utgång. 
  • Observera att även minderåriga kommer att få epost, men om de tillhör en familj så löser sig betalningen när familjeavgiften betalas. Obervera att en familj bör skapas även för en vuxen och ett barn. Det gör det möjligt för den vuxne på ett enkelt sätt  betala för barnet. I annat fall måste barnet vara inloggad för att kunna betala avgiften.  Mer information om föreningens avgifter hittar du här.
Skribent: Mikael Take
E-post: This is a mailto link

hem

orientering


bokningtyrstugan

miniatyrerna-95px

Stöd OK Tyr Ungdom -handla på Ullmax via länken här nedan

ullmax

trimtex  

 Certifierad Trygg föreing 2023-2025

Friska Karlstad

Motionsorientering i Karlstad

Postadress:
OK Tyr
Tyrstugevägen 5
65465 Karlstad

Besöksadress:
Tyrstugan, Tyrstugevägen
65465 Karlstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info