Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Kort från styrelsen - maj

06 MAJ 2018 21:01
Sol, Värmlandstrippel, Friska Karlstad och GDPR
  • Uppdaterad: 06 MAJ 2018 21:03

Hej

Så kom då solen och sommarvärmen lagom till värmlandstrippeln 4-6 maj.  Både i skogen och på arenaområdet var spåren efter den kalla och blöta våren tydliga.   Det var mycket vatten i bäckar och mossarna och på delar av målgärdet.  Sammanfattningsvis ett väbesökt och solitt genomfört arrangemang som visar på ett mycket gott samarbete med några av våra närmaste grannklubbar.

 Under söndagen 6 maj genomförde vi dessutom samtidigt första kartsläppet i årets upplaga av Friska Karlstad och Friska Hammarö.

Vad händer då utanför skogen?

 Från 25 maj 2018 ersätts personuppgiftslagen av den nya dataskyddsförordningen (GDPR), vilket gör att kraven på hur föreningen får hantera personuppgifter förändras något. Vi har påbörjat arbetet med detta och mer information kommer inom kort.

 På höstmötet tog vi beslut om att ansöka om medlemskap i Sveriges friidrottsförbund.  Huvudsyftet med ett medlemskap är att du som medlem i OK Tyr även kan tävla för klubben i sanktionerade löpartävlingar.  Tyvärr har behandlingen av vår ansökan fördröjts något. Eventuellt måste vi även justera våra stadgar för att medlemskap ska var möjligt. Därför kan du ännu inte springa sanktionerade löpartävlingar för OK Tyr.

 Före sommaren hoppas vi också  att få igång den grupp vi bildade i höstas för att arbeta fram föreningens strategi närmaste fem åren.

 Ha en fortsatt bra vår både på cykeln och i orienteringsskorna

Skribent: Mikael Take
E-post: This is a mailto link

hem

orientering


bokningtyrstugan

miniatyrerna-95px

Stöd OK Tyr Ungdom -handla på Ullmax via länken här nedan

ullmax

trimtex  

 Certifierad Trygg föreing 2023-2025

Friska Karlstad

Motionsorientering i Karlstad

Postadress:
OK Tyr
Tyrstugevägen 5
65465 Karlstad

Besöksadress:
Tyrstugan, Tyrstugevägen
65465 Karlstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info