Hoppa till sidans innehåll

Styrelsen informerar

17 JAN 2013 00:23
Ordförande Karl Nilsson har avgått pga hälsoskäl.
  • Skapad: 17 JAN 2013 00:23

Förra veckan valde Karl att avsäga sig ordförandeskapet i Tyr, då han har haft trubbel med hjärtat. En officiell avtackning får vi finna tillfälle till längre fram, men just nu önskar vi bara Karl att han repar sig.

Styrelsen jobbar vidare som vanligt, och vice ordf. Magnus Stråle fungerar som ordförande fram till årsmötet i mars.

Just nu är vi i klubben inne i en fas av planering för verksamheten under 2013 med budgetarbete o.s.v. De flesta verksamhetsplaner har inkommit från kommittéerna och det är många goda ambitioner och bra satsningar som beskrivs. Smärre budgetmässiga justeringar kan behövas.

Något vi vill uppmana ALLA medlemmar till, är att prata mycket med varandra och visa engagemang. En ideell verksamhet kräver en del arbete, men det blir lättare och roligare om vi är många som delar på uppgifterna. Det finns vakanser i flera kommittéer, så den som är villig att dra ett strå till stacken i Tyrs viktiga kommittéarbete är mer än välkommen att ta kontakt med någon i styrelsen eller direkt till en kommitté. Sammankallande, eller kommittéordförande, efterlyses till Tävlings-, Info- och Fastighetskommittéerna. Låt oss hjälpas åt att bemanna kommittéerna och styrelsen!

En allvarlig punkt är att OK Tyr idag saknar valberedning. Styrelsen har tillfrågat ett antal medlemmar om att ingå i en d:o fram till årsmötet, men vi har gått bet. Därför vädjar styrelsen till Er ALLA att ta en funderare på om just Du kan tänka dig att ingå i en valberedning och jobba mot årsmötet i mars!

Snön faller i skrivande stund utanför fönstret, men jag tänker på att nu är det dags att knyta näven i byxfickorna och med gemensamma krafter se till att inte Tyr faller på att vi här och där inte lyckats bemanna positioner i verksamheten! 2013 har alla förutsättningar att bli ett bra år, om vi bara hjälps åt att finna klubbkänslan och drivkraften att utveckla verksamheten i positiv riktning - om det så gäller att ställa upp ett par timmar på Svenska Rallyt, eller handlar om att ta ansvar för att Tyr ska få en stark och väl fungerande styrelse!

 

Styrelsen

genom Magnus Stråle

Skribent: Per Bülund

hem

orientering


bokningtyrstugan

miniatyrerna-95px

Stöd OK Tyr Ungdom -handla på Ullmax via länken här nedan

ullmax

trimtex  

 

Friska Karlstad

Motionsorientering i Karlstad

Postadress:
OK Tyr
Tyrstugevägen 5
65465 Karlstad

Besöksadress:
Tyrstugan, Tyrstugevägen
65465 Karlstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info