Hoppa till sidans innehåll

Propagandan, en del av Tyr men hur blir det I år ?

20 MAR 2014 18:58
Tävlingskommittén har under en längre tid letat efter tävlingsledare till årets Propaganda. De har skrivit på hemsidan, frågat flertalet medlemmar och mailat alla i klubben. De positiva svaren har uteblivit och nu står vi utan tävlingsledare till en tävling som är planerad att genomföras den 1 maj !
  • Skapad: 20 MAR 2014 18:58

Tiden börjar bli knapp och vi har fram tills på söndag, 23 mars, att hitta en tävlingsledare och en tävlingssekreterare. Lyckas vi inte med detta kommer vi att behöva ställa in årets Propaganda eller försöka hitta ett nytt datum till hösten.

Kan du tänka dig att ställa upp som tävlingsledare eller tävlingssekreterare så vill jag att du hör av dig till mig innan söndag. Banläggare för tävlingen är klar. Vi kommer behöva bemanna ytterligare funktioner när vi närmar oss tävlingsdatumet men det får vi återkomma om när vi vet om/när det blir någon Propaganda i år.

Har ni funderingar kring uppdraget eller andra frågor är ni alltid välkommen att höra av er till mig via mail, This is a mailto link eller telefon 0705-111360

 

/Håkan Ahlqvist

Skribent: Håkan Ahlqvist
E-post: This is a mailto link

hem

orientering


bokningtyrstugan

miniatyrerna-95px

Stöd OK Tyr Ungdom -handla på Ullmax via länken här nedan

ullmax

trimtex  

 

Friska Karlstad

Motionsorientering i Karlstad

Postadress:
OK Tyr
Tyrstugevägen 5
65465 Karlstad

Besöksadress:
Tyrstugan, Tyrstugevägen
65465 Karlstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info