Medlemsmöte om O-Ringen till Värmland 2017

10 SEP 2013 18:43
I våras bildade VOF en arbetsgruppen för att undersöka möjligheterna att arrangera O-Ringen i Värmland 2017. Arbetsgruppens förslag kommer att presenteras för oss Tyrare tisdagen den 24 september kl 19.00 (direkt efter TMT), i klubbstugan.
  • Uppdaterad: 09 SEP 2014 23:17

O-Ringen är världens största orienteringsäventyr. Vi värmlänningar har arrangerat detta vid två tidigare tillfällen, senast 1996. Arrangemanget har genomgått stora förändringar de senaste åren.

Vid medlemsmötet kommer O-Ringen presenteras tillsammans med arbetsgruppens förslag.

Målsättningen är att vi under mötet kommer fatta beslut om arbetsgruppens förslag. Det är ett beslut som kommer att påverka hela Tyr de närmaste åren, därför är det viktigt att vi får en bra uppslutning på mötet.

Har ni några frågor före mötet får ni gärna hör av er till mig.

Hoppas vi ses den 24 september kl 19 !

/Håkan Ahlqvist