Lennart Hugosson

05 MAR 2014 21:03
Tyr-medlemmen Lennart stämplade vid den sista kontrollen en måndag i februari, under sin semester på Grand Canaria, och har lämnat oss Tyrare i sorg och saknad.
  • Skapad: 05 MAR 2014 21:03

Lennart var bördig från Vänersborg och började orientera i Bengtsfors. Till OK Tyr kom han 1984. Lennart var som person lugn och harmonisk, alltid positiv och glad. År 2000 valdes Lennart in som ledamot i styrelsen, där han blev kvar fram till och med 2010. Under sex av dessa år var han klubbens sekreterare. Utöver styrelsearbetet var Lennart även ledamot i tävlingskommittén, främst med uppgift att som sakkunnig ha kontakt markägare och jakträttsinnehavare. Lennart deltog gärna i O-Ringens 5-dagars, där han gladde övriga orienterare med sitt mjuka humör.

Då Lennart deltog i fem-dagars, fungerade han ofta som klubbsamordnare, och det gjorde han gärna. Lennart vurmade nämligen särskilt för klubbens sammanhållning, och önskade att klubben skulle ha en årlig klubbgemensam dag, då KM-dag samtidigt arrangerades. Även om vi satsar på elit och/eller ungdom, ska vi även fortsatt tänka på bredden d.v.s. alla medlemmar, menade Lennart.

Lennart var även medlem i Skogskarlarnas Klubb i Wermeland.

Lennart efterlämnar barnen Olle och Malin och sin
nyvunna livskamrat Ingela Olsson. Det är med saknad vi övriga Tyrare minns Lennart.

Jonny Jonsson