Hoppa till sidans innehåll

Brita Högqvist

05 MAR 2014 20:57
Tyr-medlemmen Brita Högqvist har lämnat oss övriga Tyr-medlemmar i sorg och saknad. Brita stämplade vid sista kontrollen efter en längre tids sjukdom.
  • Skapad: 05 MAR 2014 20:57

Brita var under många år en trogen Tyr-medlem.Hennes främsta insats var som ledamot i tidningskommittén i 16 år (1977 –1992). Brita sågs även ofta i sekretariatet då klubben arrangerade tävlingar. Inte så konstigt, då hon var en hejare på skrivmaskin, snabb som blixten. Att skriva resultatlistorna var något hon gärna gjorde, och som hon gjorde det.

Det var tack vare hennes livspartner Lennart som hon involverades i OK Tyr, men  även de trogna Tyrarna Sören och Anita Johnson bidrog till att Brita blev intresserad av orienteringssporten. Brita kom att springa några tävlingar per år på motionsnivå, där ibland O-Ringens 5-dagars. Barnen Per och Anders följde hon med stort intresse och inlevelse. Att heja på deras framfart var för henne en självklarhet, och ute på tävlingar såg man henne ofta vid ”ringside” – om hon inte själv deltog i tävlingen. Brita medlemi Skogsflickornas klubb i Värmland.

Brita efterlämnar barnen Anders och Per med familjer. Det är med saknad vi Tyrare minns Brita.

 

Jonny Jonsson

Skribent: Håkan Ahlqvist
E-post: This is a mailto link

hem

orientering


bokningtyrstugan

miniatyrerna-95px

Stöd OK Tyr Ungdom -handla på Ullmax via länken här nedan

ullmax

trimtex  

 

Friska Karlstad

Motionsorientering i Karlstad

Postadress:
OK Tyr
Tyrstugevägen 5
65465 Karlstad

Besöksadress:
Tyrstugan, Tyrstugevägen
65465 Karlstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info