Föreningen

Här återfinns föreningsgemensam information som beskriver hur vår förening fungerar, så som stadgar, policy, föreningsmöten, diverse blanketter och kontaktpersoner.  Viss information är bara tillgänglig för inloggade medlemmar.

2021-01-02
Välkomna till ett nytt år med OK Tyr

2020-11-27
På höstmötet 18/11 presenterade projekt "Tyrstugan 2025" ett förslaget på en utveckling av Tyr-stugan och området i stugans direkta anslutning. Nu vill projektgruppen ha hjälp från OK Tyr's medlemmar för att skapa ett slutgiltigt förslag.

2020-11-12
Med anledning av de nya restriktioner som införts från 12 november så ställer vi in våra inomhusaktiviteter. Vi kommer att se över alternativa träningsmöjligheter. Håll utkik på hemsida eller Facebook för senaste information!

2020-10-30
Välkomna till OK Tyrs höstmöte onsdagen 18 november kl 19.00 På grund av COVID19 restriktionerna sker mötet digitalt. Anmälan via länk nedan! Dagordning, motioner och förslag till kommittéer finns tillgängliga på hemsidan.

2020-08-29
Nu är höstsäsongen i full gång med allt vad det innebär i form av träning och tävling.

2020-06-08
Den 14 juni blir tävlingsidrott återigen tillåten för seniorer. Samma helg blir det även fritt fram att göra "icke nödvändiga" resor inrikes. Däremot kvarstår restriktionen om att samla max 50 personer.

2020-03-29
Till följd av skärpt lagstiftning från och med 29 mars och rekommendationer från RF och förbunden så ser vi nu över våra aktiviteter ytterligare.