Föreningen

Här återfinns föreningsgemensam information som beskriver hur vår förening fungerar, så som stadgar, policy, föreningsmöten, organisation, diverse blanketter och kontaktpersoner.  Viss information är bara tillgänglig för inloggade medlemmar.

2022-08-13
Under våren/sommaren har en del arbete genomförts vid Tyr-stugan, men visst jobb kvarstår innan den planerade etapp 1 är klar. Vi behöver hälpas åt i större utsträckning för att arbetet skall bli klart enligt plan.

2022-08-03
Ok Tyr har tecknat ett sponsoravtal med Flügger färg i Karlstad som ger medlemmar förmåner och klubben kickback.

2022-06-10
Här kommer lite mer info för kommande arbetsdag vid Tyrstugan.

2022-05-19
Användarinstruktion för låssystemet i Tyrstugan och omklädningsrum.

2022-05-17
Den 12:e juni bjuder vi i fastighetskommitten in till en arbetsdag vid tyrstugan. Stugfix, rensning och socialt umgänge såklart.

2022-05-05
Är du nyfiken på att prova på Styrelsearbete eller vill engagera dig i klubben men känner att du inte är så insatt i våra sporter? Styrelsen i OK Tyr söker just nu en sekreterare för 2022 och vi vill gärna fylla den platsen så snart som möjligt.

2022-04-24
Nu är det dags för ett uppsamlingsheat gällande nycklar.