Hoppa till sidans innehåll

Daladubbeln - information om resan

15 OKT 2019 22:06
Nu på fredag kl 17.30 avgår bussen från parkeringen på Sundsta bakom Cirkle K. Var i god tid så bussen kan rulla på utsatt tid. Kom ihåg att äta middag innan du sätter dig på bussen och ta med något du kan äta innan läggdags uppe i Falun.
  • Uppdaterad: 28 SEP 2019 12:43

Vad händer? Vi är 37 st Tyrare som åker till Falun på fredag för att vara med på höstens happening, Daladubbeln. Vi kommer at springa tvåmanna stafett på lördag och patrulltävling på söndag.

Hur reser vi? Avresan sker som sagt nu på fredag kl 17.30 från parkeringen på Sundsta bakom Cirkle K. Var i god tid så bussen kan rulla på utsatt tid. Kom ihåg att äta middag innan du sätter dig på bussen och ta med något du kan äta innan läggdags uppe i Falun. Hemresan sker så snart som möjlig efter att alla kommit i mål och har fått duscha. På hemvägen stannar vi på McDonalds i Ludvika och fyller på med mer mat som var och en betalar själv.

Hur bor vi? Vi kommer att bo på Gruvrisskolan, samma skola som förra året. Det är hårt underlag som gäller och du tar med dig en sovsäck och en liten luftmadrass eller liggunderlag. Det brukar bli trångt som i en makrillburk i sovsalarna. Kudde är också att rekommendera.  

Vad äter vi? Det som ingår i resan är frukost både lördag och söndag och även middag på lördag. Allt detta äter vi på Gruvrisskolan. Det ni behöver tänka på är att ha ätit en stadig middag innan avresan på fredag och matsäck eller pengar för att kunna äta ute på tävlingarna och på hemresan. Det brukar vara fin-fin marka på tävlingarna med mycket gott.

Vad ska jag ha med mig för kläder? Självklart OL-kläder med tillbehör men även regnkläder och varma kläder. Och inte att förglömma, utklädningskläderna till söndagens tävling.

 Medföljande ledare är:

  • Jenny Nilsson
  • Maria Eriksson
  • Sören Kindlund
  • Malin Jonsson
  • Anna Gustafsson Hane

Har du frågor om resa/boende kontakta resesamordnare Malin Jonsson (This is a mailto link, 070-3536367) 

Vi ses på fredag!

 

Skribent: Malin Jonsson
Epost: Adressen Gömd

hem

orientering


bokningtyrstugan

miniatyrerna-95px

Stöd OK Tyr Ungdom -handla på Ullmax via länken här nedan

ullmax

trimtex  

Postadress:
OK Tyr
Tyrstugevägen 5
65465 Karlstad

Besöksadress:
Tyrstugan, Tyrstugevägen
65465 Karlstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info