Hoppa till sidans innehåll

Anmälan Miniatyrerna 2021


Nu är det dags att anmäla sig till Miniatyrerna 2021. Vi planerar för ett genomförande av Miniatyrerna ute i det fria med nödvändiga anpassningar efter pandemin. Vi öppnar nu anmälan med reservationen att förutsättningarna kan ändras och därmed påverka Miniatyrerna när det närmar sig start. Vi vänder oss i år till barn födda mellan 2013 och 2016 som vill ha roligt i skogen, lära sig orientera och lära känna nya kompisar. Anmälningsformuläret finns längre ner på denna sida.

Första tillfället för våren är 5 maj. Miniatyrerna pågår onsdagar mellan maj och september, med uppehåll då skolorna har sommarlov, totalt 11-12 tillfällen.

Har du som förälder möjlighet att ställa upp som ledare, så ange det i anmälan. Utan er - inga Miniatyrer. En ledare behöver inte ha några direkta orienteringskunskaper, utan bara tycka om att vara ute i skogen med ett gäng härliga ungar, som nästan uteslutande har en förälder med sig. 
 
Anmälan är öppen till fredag den 23 april och vi meddelar så fort vi sammanställt anmälningarna om ditt barn har fått en plats.

 
Medlem i OK Tyr?

Kan hjälpa till som ledare
 

hem

orientering


bokningtyrstugan

miniatyrerna-95px

Stöd OK Tyr Ungdom -handla på Ullmax via länken här nedan

ullmax

trimtex  

 

Friska Karlstad

Motionsorientering i Karlstad

Postadress:
OK Tyr
Tyrstugevägen 5
65465 Karlstad

Besöksadress:
Tyrstugan, Tyrstugevägen
65465 Karlstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info