Hoppa till sidans innehåll

Vad gör vi på Barn & Ungdomsträningarna?


Vad gör vi egentligen på våra Barn & Ungdomsträningar? Ja en hel massa kul! Det är en blandning av cykla stigslingor, lek, balans, teknik, puls och fartövningar. 

Här kommer lite bilder från gruppernas träningar:

Översta bilden är från Grön grupp där barnen är mellan 6-7 år. Här visar vi barnen hur man cyklar över rötter. Att lägga ned cyklarna och sätta sig en stund kan ge några minuters tystnad och lugn. Sedan är det fullt ös igen! Här blandar vi lek och stigcyklande, tränar på grunder under lekfulla former och cyklar kortare varvbanor. 

Den här bilden är från Röd/Svart grupp där barnen är mellan 12-15 år. Här byggs det spontant hopp för fullt med det som finns att hitta i skogen. Träningen är fortfarande lekfull med en hel del inslag av teknik och pulshöjande övningar. Varvbanor.

Här är en bild från Orange Grupp där barnen är mellan 10-12 år när vi kör "Ärtpåse-stafett" i Tyrbacken. Det blir lekfulla backintervaller! Lek, teknik, pulsövningar, varvbanor samt samarbetsövningar varvas. 

Orange grupp tränar dropp vid Tyrstugan!

Här är en bild från Lila grupps samling med lite pepp-talk, där är barnen mellan 8-10 år. Lila tränar likadant som orange grupp med lite lugnare tempo. 

Här är bilder från Blå grupps tärningsjakt, det är en populär lek/övning som kan varieras på massa sätt och köras på alla möjliga ställen. I Blå grupp är barnen mellan 8-9 år. 

Uppdaterad: 09 MAJ 2019 18:51 Skribent: Lisa Hällsten
E-post: Adressen Gömd

hem

orientering


bokningtyrstugan

miniatyrerna-95px

Stöd OK Tyr Ungdom -handla på Ullmax via länken här nedan

ullmax

trimtex  

 Certifierad Trygg föreing 2023-2025

Friska Karlstad

Motionsorientering i Karlstad

Postadress:
OK Tyr
Tyrstugevägen 5
65465 Karlstad

Besöksadress:
Tyrstugan, Tyrstugevägen
65465 Karlstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info