Hoppa till sidans innehåll

Nyhetsbrev 2018-01-04


Hej och God Fortsättning på det nya året!

Vårsäsongen startar måndag 9/4 kl. 17:50 och mer information om samlingsplatser kommer närmare uppstart.

 

Anmälan till våren 2018

För att behålla er plats från 2017 behöver vi ha svar via mail, det räcker med namn på barnet, vilken grupp dom cyklat i och att dom vill fortsätta! Vi ber er att även meddela om ni inte vill behålla platsen då vi har en lång intresselista med barn som vill börja cykla med oss.

Senaste dag för återanmälan är söndag 18/2 efter det datumet sätter vi grupperna och tar in nya barn från intresselista.

Återanmälan till adressen This is a mailto link eller This is a mailto link

 

Ledare säsongen 2018

Som tidigare så leds all träning i OK Tyr uteslutande av ideella insatser. Vi är många ledare men behöver bli fler! Kan du tänka dig att hjälpa till meddela Lisa Hällsten (mail ovan) detta vid återanmälan!

Att vara ledare innebär att hjälpa till vid träningarna, förbereda och plocka undan efteråt, stötta, peppa, heja och hjälpa till i barngruppen. Det kan också vara att planera och hjälpa till vid avslutning, eller planera och hålla i ett träningstillfälle under säsongen, naturligtvis med hjälp av oss andra ledare. Observera att detta inte innebär att man alltid måste vara med, du är med när du kan!

Vill du ta ett större ansvar och ingå i ledargruppen, planera säsongen, träningar, träningsläger med mera är du varmt välkommen. Vi är i stort behov av ledare som kan hålla i träningar och ta ett större ansvar för planeringen.

 

 

 

Gruppindelning 2018

Grupperna kommer att se ungefär likadana ut som under säsongen 2017, vi gör inga stora förändringar. Några barn byter grupp pga. önskemål och är redo att gå upp en grupp. Vi hoppas kunna starta en grupp till och dela lila som är en väldigt stor grupp, samt att kunna erbjuda några fler barn plats.

Klädbeställning 2018

Webbshopen är nu öppen och det går att beställa cykel samt orienteringskläder. Sista dag för beställning är 28/1 med beräknad leverans av kläder v. 9.

Två tillfällen för klädprovning i Tyrstugan anordnas tisdag 9/1 och onsdag 10/1 kl. 18-20

För att beställa kläder gå in på sidan www.trimtex.se/customer/OKTyr

För att komma till webbshopen:

1.      Är man kund sedan tidigare klicka på ”logga in” och logga in med egen e-mail och lösenord

 

2.      Har man inget konto, skapa nytt konto. När man loggat in/skapat nytt konto klicka på ”Mitt Trimtex”. Det kommer upp en ruta med ”Teamkod” för inloggning, där fylls oktyr2018 i och du klickar på lägg till nytt företag/klubb.

 

Träningsläger 2018

Förra årets Barn & Ungdomsläger i Trysil blev succé och vi hoppas kunna anordna något liknande hösten 2018.

Det årliga Isaberg-lägret är bokat 20–22/4 och inbjudan kommer snart att läggas ut. Planeringen är i skrivandes stund inte riktigt klar men det kommer vara passande för röd grupp och uppåt. Träningslägret är för både ungdom och vuxen och förälder behöver vara med!

 

Karlstad XC 8/9 - Datum att boka in i kalendern

Vi har inga krav på någon försäljning, kioskpass eller dyligt under säsongen. Däremot behöver ett stort antal föräldrar hjälpa till några timmar denna dag. Karlstad XC är vårt eget långlopp och det behövs flaggvakter, medaljutdelare, vätskestation, sekretariat, sjukvårdare mm. Så boka in detta datum i kalendern så kommer mer information senare under säsongen!

 

Hälsningar Barn & Ungdomsledarna OK Tyr Cykel

Uppdaterad: 04 JAN 2018 11:31 Skribent: Lisa Hällsten
E-post: Adressen Gömd

hem

orientering


bokningtyrstugan

miniatyrerna-95px

Stöd OK Tyr Ungdom -handla på Ullmax via länken här nedan

ullmax

trimtex  

 Certifierad Trygg föreing 2023-2025

Friska Karlstad

Motionsorientering i Karlstad

Postadress:
OK Tyr
Tyrstugevägen 5
65465 Karlstad

Besöksadress:
Tyrstugan, Tyrstugevägen
65465 Karlstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info