Hoppa till sidans innehåll

Cykel-kommittén söker nya medlemmar!

19 OKT 2019 10:31
Vi behöver stärka upp Cykel-kommittén inför 2020 men tänker även mer långsiktigt! Ska vi ha bredd, engagemang och fortsätta vara Värmlands största MTB-förening behöver vi bli flera!
  • Skapad: 19 OKT 2019 10:31

I dagsläget består Cykel-kommitten av fem personer, där vi är mer eller mindre delaktiga i planeringen i stort. Flera av oss har suttit med i många år och Lisa har suttit som sammankallande sedan 2016? Det är både dags att stärka upp kommitten samt att tänka framåt, att få in nya medlemmar som kan driva föreningen i framtiden. Men ingen av oss kliver av inför 2020, så vi finns kvar med engagemang och driv! 

Lisa Hällsten

Henrik Eldh

Martin Nytomt

Eva-Lisa Andersson

Stefan Sohl 

Är du intresserad av att vara delaktig i planeringen för OK Tyr Cykel hör gärna av dig till någon av oss, eller på This is a mailto link

Det krävs inget jätteengagemang, men du ska kunna delta på cirka fyra möten/år. Önskvärt är att vi sprider intressen och driv i kommitten för att representera alla delar i Cykel (Barn & Ungdom, Motion, Tävling, Intervall-träning, Träningsläger, Karlstad XC, Värmlandsserien, XCO, Enduro, XCM mm). Samtidigt är det viktigt som medlem i kommitten att ha ett helhetstänk och representera hela Cykel. Viktigt att tänka på är att föreningen drivs av engagerade medlemmar, ingen kan driva ditt intresse åt dig. Som engagerad och delaktig har du stor möjlighet att påverka!

Skribent: Lisa Hällsten
Epost: Adressen Gömd

hem

orientering


bokningtyrstugan

miniatyrerna-95px

Stöd OK Tyr Ungdom -handla på Ullmax via länken här nedan

ullmax

trimtex  

 

Friska Karlstad

Motionsorientering i Karlstad

Postadress:
OK Tyr
Tyrstugevägen 5
65465 Karlstad

Besöksadress:
Tyrstugan, Tyrstugevägen
65465 Karlstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info