Hoppa till sidans innehåll

Första Värmlandstrippeln avklarad

14 MAJ 2017 17:12
OK Tyr's vårtävling Propagandan blev för första gången en del av det nya samarbetet "Värmlandstrippeln" mellan klubbarna OK Tyr, Skattkärrs SOK och OK Älgen.
  • Skapad: 14 MAJ 2017 17:12

Nu är den allra första Värmlandstrippeln avklarad och jag vill verkligen tacka alla som varit med och bidragit till en lysande tävlingshelg. Roliga och utmanande banor i fin terräng kombinerat med en kompakt fullutrustad arena, skapade optimala möjligheter för kanontävlingar. De möjligheterna tycker jag att vi som arrangörer förvaltade oklanderligt. 

Vad som också har varit en kul utmaning är samarrangemanget med Skattkärrs SOK och OK Älgen. Det har krävts mycket planering och jobb för att få allt på plats och vi har lärt oss massor under resans gång. Nu ska vi sammanställa och analysera våra erfarenheter i syfte att utveckla konceptet vidare. Det finns mycket att ta med oss och även mycket att skruva på till nästa år. Att grundidén med en sammanhängande tävlingshelg är helt rätt är jag fullständigt övertygad om. Jag har fått bevis för det om och om igen under hela helgen.

Har du idéer, förbättringsförslag eller annan feedback så hör gärna av dig till mig. Tack för alla insatser, stora som små. Det har varit en ära att få vara tävlingsledare för ett sådant premiumgäng.

Martin Ljungberg 
This is a mailto link
0703-295979

Skribent: Martin Ljungberg
E-post: This is a mailto link

hem

orientering


bokningtyrstugan

miniatyrerna-95px

Stöd OK Tyr Ungdom -handla på Ullmax via länken här nedan

ullmax

trimtex  

 

Friska Karlstad

Motionsorientering i Karlstad

Postadress:
OK Tyr
Tyrstugevägen 5
65465 Karlstad

Besöksadress:
Tyrstugan, Tyrstugevägen
65465 Karlstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info