Hoppa till sidans innehåll

Sprint-DM i Karlskoga avgjort

09 JUN 2018 12:37
100 startande Tyr'are varav 43 ungdomar, 28 av 63 DM-medaljer till OK Tyr och där 13 av 24 medaljer togs av Tyr-ungdomar. En succé för OK Tyr i årets första DM-tävling i orientering med andra ord!
  • Uppdaterad: 09 JUN 2018 12:43

Perfekt väder med sol och dryga 20 grader varmt i Karlskoga var en viktig hörnsten i en mycket lyckad nationaldag med orintering i form av DM sprint i Värmland.

Vår klubb dominerade prispallarna då hela 45% av medaljerna plockades hem av en Tyr-löpare. På ungdomssidan var dominansen än större där över hälften av medaljerna fick följa med en Tyr-ungdom hem.

Mycket glädjande var också att DM-tävlingarna, arrangerade av OK Djerf, lockade över 300 startande vilket är mer än tidigare år på ett sprint-DM.

Den efterföljande sprint-stafetten som nu arrangerades för 3'e året har också blivit ett mycket trevligt inslag vid sprint-DM. Stafetten lockar lag i alla dess former där vuxna, barn, tjejer och killar bildar lag, också över klubbgränserna, och på ett mycket avspännt och roligt sätt tävlar lekfullt direkt efter avslutade DM-tävlingarna. Hoppas det här kan förbli en lång tradition vid kommande sprint-DM.

Sprint-DM på Eventor

Sprint-stafetten på Eventor

Fler roliga O-tävlingar väntar...

 

 

Skribent: Mattias Persson
Epost: This is a mailto link

hem

orientering


bokningtyrstugan

miniatyrerna-95px

Stöd OK Tyr Ungdom -handla på Ullmax via länken här nedan

ullmax

trimtex  

 

Swedish League logga

 

 

Postadress:
OK Tyr
Box 284
65107 Karlstad

Besöksadress:
Tyrstugan, Tyrstugevägen
65465 Karlstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info