Hoppa till sidans innehåll

Tisdag 20/6 blir det Rävjakt, klädbytarkväll och Hamburgare vid Tyr-stugan

2017-06-15 23:18
På tisdag 20/6 bjuder "Ungdom" HELA klubben till Rävjakt i samband med avslutningsträningen inför sommaren. Efter Rävjakten bjuder styrelsen på grillade hamburgare och det anordnas även ett klädbytartillfälle under kvällen.
  • Uppdaterad: 2017-06-28 09:01

Förra året var det stor uppslutning på Ungdomarnas avslutningsträning. Ett hundratal personer var vid Tyrstugan under kvällen och i år hoppas vi på ännu fler som ansluter.  Även i år bjuder vi ALLA Tyr'are på OL-leken Rävjakt som är en taktisk, fartfyld, svängig och jobbig OL-lek där det gäller att plocka kontroller och ständigt jaga efter "Räven" mellan varje kontroll. Ett handikappsystem gör det hela rättvist för alla åldrar.

Rävjakt: Man behöver en SI-pinne och det är viktigt att SI pinnen klarar lagra många stämplar (>50). Förutom detta skall man vara allmänt utrustad för orienteringstävling och komma i god tid till kl 18.00 för anmälan.

Hamburgare: Klubbens styrelse kommer precis som förra året finnas på plats och grilla hamburgare till alla. Kommer sitta fint mellan springet och prisutdelningen.

Klädbytarkväll: I samband med Rävjakten vid Tyrstugan anordnas också ett tillfälle för klädbyte! Leta fram skor och kläder ni vill bli av med (i första hand träningskläder, och gärna klubbkläder). Märk kläder/skor med lapp eller tejp med mobiltelefonnummer (för swish) och pris. Lämna in dina skor/kläder vid Tyrstugan från kl 17.15. Glöm inte att ta hem de kläder/skor som blivit över efter kvällens köp- och sälj!
Det kommer också finnas möjlighet att köpa nya Tyr-tröjor och produkter från Ullmax.

 

 

Skribent: Mattias Persson
Epost: This is a mailto link

hem

orientering


bokningtyrstugan

miniatyrerna-95px

Stöd OK Tyr Ungdom -handla på Ullmax via länken här nedan

ullmax

trimtex

Postadress:
OK Tyr
Box 284
65107 Karlstad

Besöksadress:
Tyrstugan, Tyrstugevägen
65465 Karlstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info