Hoppa till sidans innehåll

Ledare till OK Tyr's orienteringsungdomar sökes!

03 JAN 2019 00:25
OK Tyr har ca 200 barn och ungdomar (5-16 år) som deltar i någon av klubbens orienteringsverksamheter. Vi är i stort behov av fler ledare!
  • Skapad: 03 JAN 2019 00:25

En stor grupp engagerade föräldrar driver verksamheten i olika roller, som ledare eller supportande medhjälpare. Verksamheten samplaneras mellan grupperna och alla ledare stöttar varandra grupperna emellan.
Inför säsongen 2019 behöver vi bli fler ledare för att kunna bedriva samma verksamhet som de senaste åren, och vi söker nu dig som vill vara med som ledare för våra fantastiska barn och ungdomar i OK Tyr. Ingen av våra grupper saknar idag helt ledare, men för att kunna bedriva en verksamhet som inte överbelastar ett fåtal personer behöver vi bli fler ledare till några av våra grupper. I grupperna med barn födda 2008 och 2009 är behovet som störst, men både äldre och yngre grupper behöver förstärkning. Man behöver absolut inte vara en duktig orienteringstränare för att vara med som ledare. Teknikövningarna på träningarna skapas av en särskild träningsgrupp där man ingår om man är intresserad. Alla ungdomsgrupper tar del av träningsgruppens övningar som erbjuds för alla svårigheter på träningarna.
Är du intresserad av att hjälpa till? Det är mycket givande, trevligt och roligt att vara med som ledare.
Kontakta oss genom ett mail till This is a mailto link eller ring till Mattias Persson på telefonnummer 070-620 34 91.
Skribent: Mattias Persson
Epost: This is a mailto link

hem

orientering


bokningtyrstugan

miniatyrerna-95px

Stöd OK Tyr Ungdom -handla på Ullmax via länken här nedan

ullmax

trimtex  

Postadress:
OK Tyr
Box 284
65107 Karlstad

Besöksadress:
Tyrstugan, Tyrstugevägen
65465 Karlstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info