Hoppa till sidans innehåll

Anmälan 25-manna 2019


OBS!! Dags att anmäla sig till 25-manna

Vi behöver fler löpare för att få ihop till åtminstone 3 lag!!  Anmäler snarast via formuläret nedan.
Nu är det återigen dags att anmäla intresse för att vara med i stafetten, som är höstens höjdpunkt och klubbens stora gemensamma orienteringshändelse! De senaste åren har vi haft tre lag på plats.  Alla kan vara med så ta chansen att hänga på. Det finns sträckor som passar alla.  Klarar vi fyra lag?
25-manna går lördagen den 12 oktober vid Nytorps ängar i Västerhaninge. Vi räknar med att liksom tidigare år åka med hyrd buss till 25-manna över dagen. Det betyder tidig avresa på lördag morgon och hemkomst samma kväll. Som tidigare kommer vi också att skicka förpatrull i bilar eller minibuss(-ar) med löparna på de första sträckorna tillsammans med lagledare.
   
25-manna är en stafett för hela klubben, där ungdomar, elit, gubbar och käringar har lika stor betydelse. Vissa sträckor har begränsningar. Exempelvis får inte damer 19-39 år eller herrar 15-54 år springa sträcka fyra, den som ofta kallas ungdomssträckan.
Sträcka tre till och med sju är parallellsträckor där varje lag fyra löpare vardera per sträcka. Varje lag måste innehålla minst åtta damer, minst åtta herrar och maximalt åtta herrseniorer (21-39år).
När du anmäler dig via Tyrformuläret nedan vill vi veta ditt namn, vilken klass du springer i och hur du vill resa till 25-manna, i egen regi eller med Tyr. En del kanske väljer att stanna kvar för att springa 25-mannakorten på söndagen. 25manna tillhandahåller boende för de som önskar.  Om du vill ha hjälp med  att vi bokar boende på hårt underlag (ca 150kr/natt) så ange detta i formuläret.
Observera att du själv måste göra din tävlingsanmälan till söndagens 25-mannakorten via Eventor, alltså precis som man gör vid vilken individuell tävling som helst.
Senast den 31 augusti vill vi ha din intresseanmälan till 25-mannastafetten via Tyrformuläret nedan.
Länk till inbjudan för 25-manna:
Har du några frågor kring 25-manna kan du kontakta Martin Ljungberg eller Olov Öström.

     

   Bussresa

Övernattning hårt underlag

Jag kan ställa upp som ledare
Reserv

hem

orientering


bokningtyrstugan

miniatyrerna-95px

Stöd OK Tyr Ungdom -handla på Ullmax via länken här nedan

ullmax

trimtex  

 

Swedish League logga

 

 

Postadress:
OK Tyr
Box 284
65107 Karlstad

Besöksadress:
Tyrstugan, Tyrstugevägen
65465 Karlstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info