Hoppa till sidans innehåll

Inbjudan Barn & Ungdomsläger Trysil


Inbjudan Barn & Ungdomsläger

Plats: Trysil Bike Arena. Vilket blev en succe förra året! Fantastiskt kul ställe att cykla på, här finns något för alla, nybörjare som van cyklist, gammal som ung. Maskinbygga leder med utmaningar i olika svårighetsgrader, många gröna och blå leder, pumptrack, hopp mm. http://www.trysil.com/no/Gjore/Sommer/sykkel/http://www.trysil.com/no/Gjore/Sommer/sykkel/for-familien/gullia/

C:\Users\liek02\Desktop\Gullia.pngC:\Users\liek02\Desktop\Isak trysilBildresultat för gullia trysil

Datum: Fredag-Söndag 21/9–23/9 2018

Pris: ca 600 kr/person för boende (resa och mat tillkommer). Pris för barn/ungdom kommer troligen att subventioneras av klubben.

Bildresultat för gullia trysil

 

Boende: Bakkebygrenda, samma stugor som förra året (ligger nära cykel-området Gullia). Vi har bokat 5 st 16-bädds stugor (2 badrum & 1 toalett, 5 st sovrum i varje stuga).

Städning av stugor ingår i priset!

Mat ingår ej, detta planerar och ordnar vi tillsammans.

För vem: Barn & Ungdomar som är med i våra cykelgrupper. (Övriga i mån av plats). 

Resa: Vi försöker ordna med samåk så långt det går. En FB-grupp startas i samband med att inbjudan kommer ut ”OK Tyr Cykel Ungdomsläger Trysil 2018”. För frågor, planering och diskussioner!

Program: Kommer senare, men vi försöker få tid till både träning, egen cykling och lek. Tanken är även att det blir lite tid för cykling på fjället/leder för de vuxna som önskar det. Alla medföljande föräldrar som inte är ledare kommer att få hjälpa till med mat-och övriga fix-sysslor!

Anmälan: Det finns 112 platser! Maila This is a mailto link ange namn på barn och förälder, vilken grupp barnet cyklar i, mailadress och telefonnummer. Sista dag att avboka, 10/8 efter det får man stå för boendekostnaden vid avbokning. Frågor: Lisa Hällsten 0704-961024

För att detta ska bli så bra och kul som möjligt behöver vi hjälpas åt! Vi vuxna som är med som ledare och föräldrar fixar mat, lek och cykelträning! Matansvar, mellanmål-ansvar typ matlag planeras närmare resan! Stug-indelning likaså!

 

Uppdaterad: 28 MAJ 2018 14:55 Skribent: Lisa Hällsten
Epost: Adressen Gömd

hem

orientering


bokningtyrstugan

miniatyrerna-95px

Stöd OK Tyr Ungdom -handla på Ullmax via länken här nedan

ullmax

trimtex  

 

Swedish League logga

 

 

Postadress:
OK Tyr
Box 284
65107 Karlstad

Besöksadress:
Tyrstugan, Tyrstugevägen
65465 Karlstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info